Ridskolan

Från och med vecka 36 så kommer vi att starta upp en liten ridskoleverksamhet på gården! Grupperna kommer vara små, max 4 deltagare per grupp och nivån på ridningen anpassas efter deltagarnas förkunskaper och önskemål. Vill du rida hos oss, men hittar inte en passande grupp? Kontakta mig så försöker vi ordna det!

Priset är 1800 kr för en termin (15 gånger), eller 900 kr för en halv termin (7 gånger). Man kan även köpa enstaka lektioner för 150 kr per lektion. Lektionerna är 45 minuter långa och man tar hand om sin häst (med hjälp av instruktör vid behov) före och efter lektionen.

Höstens schema:

Onsdagar kl. 17.30: barngrupp 7-12 år. Här lär vi oss grunderna i ridning och säker hästhantering och har roligt med hästarna! Vi blandar pass på ridbanan med uteritter och har självklart även teoripass. Här bör en vuxen kunna vara med och leda om barnet inte kan rida själv ännu, dock går det att lösa om man inte kan vid något enstaka tillfälle. Instruktör: Eva Andersson.

Torsdagar kl. 17.30: westerngrupp, en grupp för de som vill prova på grunderna i westernridningens ädla konst! Instruktör: Annica Nilsson.

Fredagar kl. 18: vuxengrupp (minst 13 år). Fokus kommer ligga på sitsträning, kroppsmedvetenhet och kommunikation med hästen. Även här blandas uteritter, träning på ridbanan och teoripass. Instruktör: Eva Andersson.

Anmälan sker via mail: eva.basjkir@hotmail.com eller genom att ringa/sms:a 076-77 57 222.

20180722_111103